GRUPS i BANDES

Si tens un grup de música, ja coneixes la importància de les imatges, i per tant, que han de ser de qualitat. Si toques dins una cova, les fotos que surtin d’allà poden no ajudar gaire, no dubtis en buscar una sessió de fotos o aprofitar un concert amb bona il·luminació per aconseguir bones imatges de cara al futur. Fotografies i disseny de cartells o portades.

PROMOTORS

Si ets organitzador de concerts o festivals necessites imatges. Tant per mostrar l’esdeveniment un cop ja ha passat com per preparar pròximes edicions, és molt recomanable fer difusió de l’esdeveniment fins i tot un cop ja s’ha celebrat. Recorda que la gent, quan s’ho passa bé ho recorda amb imatges i per tant, a la inversa també funciona, quan veu una imatge d’allò que va viure, ho recorda, i és això el que farà repetir l’experiència.

COM HO FEM? 

Podem fer-ho de dues maneres…

A la teva manera: Si tens clar el que vols, em puc adaptar al que necessites.

A la meva manera, et faig una proposta de com cobrir l’esdeveniment. Detalls per millorar el moment. Els concerts es poden preparar; és interesant parlar abans del concert i disposar l’escenari per tal de ‘preparar’ la imatge, parlar amb els tècnics d’il·luminació per aconseguir un efecte o un altre, separar aquell peu de micro pensant en un moment concret, detalls….